1. Skapa ett konto

För att börja med din godkännande Managemet-plattform måste du först få ett konto. Om du redan har ett konto kan du hoppa över det här steget och gå till nästa steg.

Du kan registrera dig för ett gratis demokonto under:

https://www.consentmanager.net/register.php?utm_source=help

För att registrera dig måste du ange ditt namn, förnamn, e-postadress och webbplats-URL. Om du inte (ännu) har en webbplats, vänta med registreringen tills din webbplats är tillgänglig och tillgänglig på internet.

När du registrerat dig får du ett e-postmeddelande från post @consentmanager. Net för att bekräfta din e-postadress. Klicka på länken i det här e-postmeddelandet för att bekräfta det. När detta är gjort kan du logga in på ditt konto.

NÄSTA STEG