2. Logga in

Besök gärna för att starta www.consentmanager. Net. I det högra övre hörnet hittar du inloggningsikonen.

När du är inloggad hittar du flera nya objekt i menyn:

• Dashboard - Kort översikt över vad som händer i ditt konto
  • CMP: er - Redigera dina CMP: er
  • Leverantörer - Redigera leverantörer (företag) som finns på din webbplats
  • Cookies - Redigera cookies som hittades på din webbplats
  • Syften - Redigera de syften som du vill använda i din CMP
  • Designs - Redigera designen för din CMP
  • Texter - Redigera texterna som används i en design
  • Hämta kod - Här får du koden som du behöver implementera på din webbplats

Som ett första steg bör du skapa en CMP och lägg till koden på din webbplats. Alla andra ändringar kan göras i systemet utan att behöva ändra koden på webbplatsen.

NÄSTA STEG