5. Skapa din egen design och texter

Detta steg är valfritt. Vi har redan skapat några standardkonstruktioner för dig som kan användas.

Om du vill anpassa CMP: s utseende till din webbplats kan du skapa en egen design. För att göra detta, logga in, gå till designs och klicka på Lägg till ny design knapp.

På vänster sida hittar du alla inställningar för att ändra designen. På höger sida hittar du en förhandsgranskning av hur designen kommer att se ut.

Notera: Se till att du väljer den nya designen i CMP> Redigera> Designs inställningar när du skapade den.

Ändra texter

CMP visar automatiskt texterna på ett av de mer än 30 språk som finns i systemet. Därför skapade vi de texter som matchar de flesta fall och bör "passa" de juridiska kraven i de flesta länder och de flesta av våra kunder.

Om du vill lägga till / redigera texterna, logga in på ditt konto och följ dessa steg:

1. Gå till menyn texter
  2. Välj design och språk du vill redigera texterna för
  3. Ändra texterna och tryck på Save Knappen

Notera: Om du lämnar ett fält tomt återställs original / standardtext för den här texten. Om du vill ha ett tomt fält, sätt in ett mellanslag.

NÄSTA STEG