Radera cookies automatiskt

Vänligen notera: Vi rekommenderar inte att du automatiskt tar bort alla cookies eftersom det kan skapa problem med din webbplats. Läs mer.

Aktivera automatisk radering av kakor

Automatisk radering av kakor kan aktiveras i Meny> CMP: er> Redigera> Juridiska inställningar> Ta bort kakor. Du kan välja mellan:

1. radera inte cookies automatiskt
  2. radera automatiskt alla cookies
  3. radera automatiskt endast valda kakor

När den är aktiverad hittar du en ny kolumn i Meny> Kakor som antingen visar en radergummi-ikon (för att signalera att denna cookie kommer att raderas) eller en paraplyikon (för att signalera att denna cookie inte kommer att raderas). Klicka på ikonen för att ändra läge för varje cookie.

Hur systemet tar bort cookies

Innan cookies tas bort kontrollerar systemet om den associerade leverantören har samtycke. Om samtycke ges kommer kakan inte att raderas.

Vänligen notera, att det inte är möjligt att radera cookies från tredje part.