Konfigurationsalternativ på klientsidan

För att ändra CMP: s beteende eller design kan du ställa in flera JavaScript-variabler:

Variabel Beskrivning
window.cmp_regulation = 1; Ställ in lagstiftning / reglering för denna användare (1 = GDPR, 2 = CCPA, 3 = LGPD, 0 = ingenting gäller). Detta åsidosätter den automatiska upptäckten.
window.cmp_privacyurl = "https://www...."; Åsidosätt webbadressen för länken till sekretesspolicy.
window.cmp_imprinturl = "https://www...."; Åsidosätta URL: en för avtryckslänken.
window.cmp_tacurl = "https://www...."; Åsidosätt webbadressen för T&C-länken
window.cmp_target = "_blank"; Åsidosätt målfönstret för sekretesspolicy, avtryck och t & c-länk
window.cmp_logo = "https://www..."; Åsidosätt logotypen som visas i samtyckeslagret.
window.cmp_setlang = "FR"; Åsidosätta standardspråket.

window.cmp_textmacros = {"macroname":"value",

"macroname2": "value", ...};

Ställ in makron som kan visas i alla översatta texter i samtyckesskiktet. För att använda ett makro, vänligen ställ in [mymacro] i texten under Meny> Texter och ställ in värdet som detta makro ska ersättas via JS på webbplatsen med window.cmp_textmacros = {"mymacro":"replaced text"};
window.cmp_stayiniframe = 1; Om den är inställd kommer CMP-koden inte att försöka komma ur en iframe utan istället visa samtyckesskiktet inom denna iframe.
window.cmp_iframecallback = function (){...} Definierar en återuppringningsfunktion som kommer att ringas om CMP laddas i en icke-vänlig iframe.
window.cmp_dontloadiniframe = true; Ange om CMP ska tillåtas ladda i en iframe eller inte. Om den är inställd på falskt laddas inte CMP i iframe. Om den är satt till (standard) laddas CMP också i iframes.
window.cmp_noscreen = true; Om den är satt kommer CMP inte att visa samtycksskärmen automatiskt (standard = falsk).
window.cmp_proto = "https:"; Åsidosätt det använda protokollet för anslutningen. Standard är "https:"
window.cmp_params = "..."; Lägg till ytterligare parametrar till CMP, t.ex. '&usedesign=1234' (Obs! Denna variabel är inställd i din stubkod.)

window.cmp_nogam = true;

window.cmp_notealium = true;

window.cmp_nofacebook = true;

Ställ in det till sant för att inaktivera automatisk skapande av datalager / vidarebefordra samtyckeinformation till Google TagManager, Tealium TagManager eller Facebook.

window.cmp_block_inline = true;

(Endast automatisk blockeringskod) Ställ in systemet så att de blockerar / inte blockerar inline-skript om de innehåller document.cookie. Standard: sant
window.cmp_block_unkown = true; (Endast automatisk blockeringskod) Ställ in systemet så att det blockerar / inte blockerar okända skript / iframes / bilder. Standard: sant
window.cmp_block_sync = true; (Endast automatisk blockeringskod) Ställ in systemet för att blockera / inte blockera synkrona skript. Standard: sant
window.cmp_block_img = false; (Endast automatisk blockeringskod) Ställ in systemet för att blockera / inte blockera bilder. Standard: falsk
window.cmp_block_samedomain = false; (Endast automatisk blockeringskod) Ställ in systemet för att blockera / inte blockera skript / iframes / bilder från samma domän. Standard: falsk
window.cmp_block_ignoredomains =
["domain1.com","domain2.net","domain3.org"];
(Endast automatisk blockeringskod) Ställ in systemet så att det inte blockerar skript / iframes / bilder från dessa domäner.

window.cmp_block_ignorepaths =

["domain1.com/path/to/ignore","domain2.com/path"];

(Endast automatisk blockeringskod) Ställ in systemet så att det inte blockerar skript / iframes / bilder från dessa domäner med dessa sökvägar.
window.cmp_preview_accept = true; Om den är inställd på sant sparar användarnas val automatiskt om du accepterar en förhandsgranskning (blockering av dynamiskt innehåll) (kryssrutan inaktiveras).
window.cmp_preview_minheight = 200;
window.cmp_preview_minwidth = 100;
Ändrar ett elements minimihöjd / bredd för att vara berättigad till förhandsgranskning (blockering av dynamiskt innehåll). Standard är 300x300.

För att åsidosätta inställningarna i AMP, lägg till variabelnamnen som parametrar i AMP: s samtyckningsadress (t.ex. &cmp_privacyurl=https%3A%2F%2Fwww.mywebsite.com%2Fprivacy). Exempel:

Observera att cmp_regulation, cmp_stayiniframe, cmp_proto och cmp_textmacros inte stöds för AMP. För att sätta in makron, använd &cmp_macro_name=value (t.ex &cmp_macro_websitename=myWebsite för att ersätta makro [webbnamn] med "myWebsite").