Samtyckelogg / protokoll / revisionsspår

För att kunna bevisa att samtycke har getts kommer vi att spara ett protokoll/samtyckeslogg för alla val en besökare gjort. Protokollet är krypterat och lagras på dedikerade servrar i EU (inga molnservrar, data lämnar inte EU). Loggen innehåller följande data:

• ID för protokollinmatning
  • Datum
  • Typ av post
  • Godkännande typ
  • Land
  • Lang
  • IP (trunkerat beroende på CMP-inställningar)
  • Webbläsarsträng
  • URL
  • ConsentData (IAB TCF Consent String / TC String)
  • Anpassade syften
  • Anpassade leverantörer
  • internt ID
  • extern ID 1
  • extern ID 2
  • extern ID 3
  • CMP-ID
  • Design-ID
  • OS-ID
  • Webbläsar-ID
  • Enhets-ID
  • Domän-ID
  • Textversion
  • CMP-version
  • Designversion
  • Kakor tillåtna

Hitta en specifik användare i granskningsloggen

Vid klagomål kan revisionsloggen ge bevis på samtycke. Eftersom protokollet kommer att innehålla många poster (potentiellt miljoner, beroende på hur många besökare en webbplats har) är det viktigt att begränsa posterna och filtrera dem. Du kan göra detta genom att antingen använda vårt protokoll-API eller helt enkelt vidarebefordra följande information till oss så att vi kan hjälpa dig att extrahera rätt rader:

• Om besökaren ännu inte har raderat cookies: Exportera alla cookies som börjar med "__cmp". Vanligtvis kan detta göras genom att använda webbläsarens utvecklarkonsol (tryck på tangenten [F12] under Windows). Exportera alla cookies med namn, värde och ytterligare detaljer (t.ex. domän, datum och så vidare).
  • Datum och tid för besöket då samtycke/avslag gavs
  • Webbläsare som besökaren använde (t.ex. Chrome, Firefox, Edge, Safari, ...), ange även webbläsarversionen (t.ex. Chrome 92)
  • Operativsystem som besökaren använde (t.ex. Windows XP, Windows 11, Mac XYZ, Apple iPhone 12, Linux Redhat, ...)
  • Enhet Skriv vilken besökare som användes (t.ex. PC, Laptop, Tablet, Telefon, ...)
  • Språk som besökaren såg samtyckesskiktet på
  • Specifik webbplats där besökaren gav sitt samtycke/avslag; ange även om det var startsidan, en viss produktsida eller liknande.
  • IP-adress för besökaren; om IP-adressen för besöksdatumet inte kan hittas, vänligen skaffa besökarens aktuella IP-adress, som hjälper till att begränsa tjänsteleverantören, regionen och andra tekniska detaljer.

Observera: Ju fler detaljer som kan lämnas, desto mer sannolikt är det att resultatuppsättningen begränsas till rätt poster. Lämna därför så mycket information som möjligt.