Anpassad HTML-kod

För varje design kan du lägga till anpassad HTML-kod. HTML-koden kan användas för att ytterligare anpassa utformningen av samtycksskiktet genom att lägga till nytt innehåll till det. Ett vanligt exempel på detta är split-view-medgivandet:

I exemplet ovan är den vänstra sidan av skiktet det ursprungliga medgivande skiktet. Till höger om skiktet är anpassad HTML-kod som läggs till i denna design.

Hur HTML-kod sätts in i samtycksskiktet

Placera innehållet bredvid varandra

För att placera det inre lagret bredvid din anpassade HTML kan du använda CSS display:flex<div> med CSS-klass cmpboxcontainer. Här kan du se en mycket enkel konfiguration för ett samtyckslager med vänster / höger innehåll:

Lägger till en anpassad godkännandeknapp

Om allt du behöver är en acceptera/avvisa-knapp som inte accepterar eller avvisar alla leverantörer, kan du göra det genom att använda konfigurationsvariabler på klientsidan:

<script>
  window.cmp_custombutton = true;
  window.cmp_custombutton_name = 'Accept recommended purposes';
  window.cmp_custombutton_pos = 1;
  window.cmp_custombutton_purposes = ['c53','c54'];
  window.cmp_custombutton_vendors = ['s1669','s26','s19'];
 </script>

Ovanstående kodexempel lägger till en knapp med texten "Acceptera rekommenderade ändamål" på position 1 (andra knappen i raden, första knappen är position 0) och när du klickar på knappen, syftena c53 + c54 (och alla underliggande leverantörer) plus leverantörerna s1669, s26 och s19 kommer att aktiveras.