Dynamiskt innehållsblockering

Dynamisk innehållsblockering tillåter en besökare att aktivera innehåll på din sida och samtidigt avvisa samtycke. Ett typiskt scenario är blockering av YouTube-videor på en webbplats:

YouTube-video i blockerat läge:

Samma YouTube-video när besökaren klickade på accept:

Typer för dynamisk innehållsblockering

• Youtube
  • Vimeo
  • Google Maps
  • OpenStreetMap
  • Tick ​​tack
  • Twitter
  • Instagram
  • iFrames/IMG/video/...

Krav

Dynamiskt innehållsblockering fungerar bara med innehåll på din webbplats som är beredd att blockeras och innehåller ett leverantörs-ID (data-cmp-vendor="...").

IFrame-koder

Utöver ovanstående krav, om det blockerade innehållet är ett IFrame-element, måste IFrame ha en bredd och höjd och måste ha en minimistorlek på 300x300 pixlar. För IFrames med en mindre storlek, du måste in data-cmp-preview="XxY" för att få en förhandsvisning.

Skriptkoder

Förutom ovanstående krav, om det blockerade innehållet är ett skriptelement, måste du lägga till attributet data-cmp-preview="400x300" (där 400x300 är förhandsgranskningselementets bredd och höjd).

Exempel med Google Maps:
https://help.consentmanager.net/link/73#bkmrk-google-maps-via-api

Automatisk förhandsvisningsbild

En automatisk förhandsvisningsbild visas för YouTube, Vimeo och Google Maps i inbäddningsläge (/ maps / embed? Pb = ...).

Ändra texter

Du kan justera texterna i förhandsgranskningen i ditt inloggningsområde under Meny> Texter> Förhandsgranska eller genom att använda attributen data-cmp-preview-headline, data-cmp-preview-text, ... (kolla här) i elementet.