Dynamiskt innehållsblockering

Dynamisk innehållsblockering tillåter en besökare att aktivera innehåll på din sida och samtidigt avvisa samtycke. Ett typiskt scenario är blockering av YouTube-videor på en webbplats:

YouTube-video i blockerat läge:

Samma YouTube-video när besökaren klickade på accept:

krav

Dynamiskt innehållsblockering fungerar bara med innehåll på din webbplats som är beredd att blockeras och innehåller ett leverantörs-ID (data-cmp-vendor="...").

IFrame-koder

Förutom ovanstående krav, om det blockerade innehållet är ett IFrame-element, måste IFrame ha en bredd som är inställd på höjden och måste ha en minsta storlek på 300x300 pixlar.

Skriptkoder

Förutom ovanstående krav, om det blockerade innehållet är ett skriptelement, måste du lägga till attributet data-cmp-preview="400x300" (där 400x300 är förhandsgranskningselementets bredd och höjd).

Automatisk förhandsvisningsbild

En automatisk förhandsvisningsbild visas för YouTube, Vimeo och Google Maps i inbäddningsläge (/ maps / embed? Pb = ...).

Ändra texter

Du kan justera texterna i förhandsgranskningen i ditt inloggningsområde under Meny> Texter> Förhandsgranska eller genom att använda attributen data-cmp-preview-headline, data-cmp-preview-text, ... (kolla här) i elementet.