Hur kan jag ställa in funktionella / väsentliga cookies / syften / leverantörer så att besökare inte kan inaktivera dem?

Vi rekommenderar inte att lista leverantörer i din CMP som inte kan inaktiveras.

För att kontrollera hur besökare kan aktivera / inaktivera leverantörer och ändamål kan du använda den rättsliga grunden för varje leverantör eller syfte. För att visa ett syfte som "aktiverat men inte kan ändras", välj rättslig grund "Legitimt intresse (ingen avvisning möjlig)".

Detta kommer att resultera i en växling så här: