Hur anpassar jag det första lagret / välkomstsidan?

För att göra det lättare för dig att hitta rätt inställningar, här är en snabb översikt över de viktigaste frågorna vi får angående anpassning av det första lagret:

1. Hur kan jag ändra rubriken?
    Rubrikstil: Meny> Design> Redigera> Ruta "Välkomstsida"> Rubrik
    Rubrikinnehåll: Meny> Texter> Välj design och språk> Rubrik

2. Hur kan jag ändra texten?
    Textstil: Meny> Design> Redigera> Ruta "Välkomstsida"> Text
    Textinnehåll: Meny> Texter> Välj design och språk> Text

3. Hur kan jag ändra syftet?
    Användningsändamål: Meny> Syften> Aktivera / avaktivera önskade syften
    Ändra namn: Meny> Texter> Välj design och språk> Ruta "Anpassade syften"> Syfte X-namn
    Syfteordning: Syften är ordnade efter ID. Meny> Syften> Redigera> Syfte-ID
    Ta bort syften från välkomstsidan: Meny> CMP> Redigera> Ruta "CMP Utseende"> Visa avancerade alternativ> Syften på första skärmen

4. Hur kan jag ändra växlingsbilden?
    Ändra bilden: Meny> Design> Redigera> Ruta "växlar"
    Visa en lista istället för växlar: Meny> Design> Redigera> Ruta "Välkomstsida"> Visa avancerade alternativ> Syften

5. Hur kan jag ändra standardtillståndet för en växling?
    Ställa in ett syfte att "alltid vara på": Meny> Syften> Ställ in den rättsliga grunden för "Legitima intressen (ingen opt-out möjlig) (GDPR 6.1.f)"
    Ställa in ett syfte till "aktiv som standard": Meny> Syften> Ställ rättslig grund till "Legitima intressen (GDPR 6.1.f)"

6. Hur ändrar jag knapparna?
    Knappstil: Meny> Design> Redigera> Ruta "Knappar"

7. Hur kan jag ändra länken för anpassade inställningar?
    Stil: Meny> Design> Redigera> Ruta "Välkomstsida"> Länkar
    Text: Meny> Texter> Välj design och språk> Ruta "Länkar"

8. Hur kan jag (inte) visa cookielistan?
    Aktivera/inaktivera listan: Meny > Designs > Redigera > Rutan "Välkomstsida" > Länkar > Visa/Göm cookies

9. Hur kan jag (inte) visa länken T&C och / eller Legal notice?
    Aktivera / inaktivera länkarna: Länkar aktiveras / inaktiveras automatiskt om webbadresser ställs in. Meny> CMP: er> Redigera> Ruta "CMP-utseende"> Rättsligt meddelande URL / T&C URL

10. Hur kan jag ändra språk?
    Möjliga språk: Meny> CMP> Redigera> Ruta "CMP Utseende"> Språk
    Standardspråk: Meny> CMP: er> Redigera> Ruta "CMP Utseende"> Språk> Inställning i det nedre högra hörnet
    Inaktivera språkvalet: Ställ in möjliga språk på endast 1 språk.
    Ange språk per sida och inte per webbläsare: Använd konfigurationsalternativ för klientsidan cmp_setlang

11. Hur ändrar jag rutan?
    Box Style: Meny> Designs> Edit> Box "Box settings"

12. Hur kan jag ändra / lägga till min logotyp?
    via CMP-inställningar för alla mönster: Meny> CMP: er> Redigera> Ruta "CMP Utseende"> Logotyp
    via designinställningar endast för denna design: Meny> Designs> Edit> Box "Box settings"> Visa avancerade alternativ> Logo

13. Hur kan jag dölja / blockera webbplatsen medan samtycksskiktet visas?
    Designinställningar: Meny> Design> Redigera> Ruta "Boxinställningar"> Ställ in "Dölj webbplats" till Ja