Hur du aktiverar / inaktiverar personliga annonser med Google GPT, DFP, Google Admanager eller Google AdSense

Observera: Google Ad Manager, AdSense och andra Google-tillverkare kräver samtycke för att leverera annonser. Kolla här.

Viktigt: Kommandona kan vara olika beroende på dina CMP-inställningar. Se information i IAB TCF-överensstämmelse här.

Funktionen Googles icke-anpassade annonser rekommenderas inte längre. Vi har därför tagit bort exemplen från den här sidan. Vänligen se i stället för Google Ad Manager.