Hur integrerar man CMP i en Drupal-webbplats?

Vänligen notera: Plugin använder automatisk kodblockeringkan detta orsaka problem med din webbplats. Det testas också för Dupal-versionerna 7.x, 8.x, 9.x

Följ de här stegen för att integrera din CMP i en Drupal-webbplats:

Automatisk integration via Drupal PlugIn

Denna plugin är designe för Drupal version 8

1. Logga in på ditt Drupal CMS och klicka på Hantera> Förläng> Installera ny modul

2. ladda ner ConsentManager plugin här. ELLER här i Drupal-tilläggsbutiken
  3. Ladda upp zip-filen

4. När du har laddat upp klickar du på Hantera> Förläng och aktivera kryssrutan framför ConsentManager plugin, klicka sedan på installera

5. Klicka på Hantera> Konfiguration> Inställningar för samtyckehanteraren

6. Sätt in ditt godkännandehanterings-ID (finns i ditt consentmanager.net Logga in under Meny> Hämta kod) och tryck på Spara konfiguration