Hur integrerar man CMP i en Gambio-butik?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Följ dessa steg för att integrera CMP-koden i en Gambio Shop:

Automatisk integration via Gambio PlugIn

Denna plugin är designad för Gambio version 3.5

1. Logga in på ditt Gambio-system och klicka på Admin> Plugins> Redigera

2. ladda ner ConsentManager plugin här och ladda upp den till Gambio.
  3. Gå till Gambio Store > Consent Manager, uppsättning status att aktivera och infoga din ConsentManager ID (finns i din consentmanager.net Logga in under Meny> Hämta kod). Tryck sedan på Save.

4. Gå till Verktygslåda> Cache och klicka på Tom cache för modulinformation

Manuell installation

1. Logga in på ditt Gambio Admin-gränssnitt
  2. Gå till Butiksinställningar ("Shop Einstellungen")> SEO
  3. Klicka på Spårningskoder
  4. Aktivera spårningen och sätt in ConsentManager Kod in i kodfältet
  5. Tryck på spara