Hur man integrerar CMP i en GoDaddy/GoCentral sida?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

För att infoga CMP i en befintlig GoDaddy/GoCentral-sida, följ dessa steg:

1. Logga in på din GoDaddy konto och öppna GoCentral
  2. Bläddra i huvudvyn på din webbplats där du vill lägga till ett avsnitt och klicka på plus-knappen.
    Klicka på plus-knappen
  3. Bläddra till botten av Lägg till avsnitt panel, klicka Visa mer och klicka på html rutan.
    klicka på HTML-rutan
  4. Klicka på en layout i html panelen så ser du en Avsnitt tillagd Bekräftelse.
  5. Klicka på html för att börja anpassa dess inställningar, börja med Avdelningens titel fält.
    Din förändring visas i huvudfönstret
  6. Kopiera koden från din ConsentManager.net-konto (logga in på Consentmanager.net> Hämta kod) och klistra in koden i Anpassad kod fält.
    Ange eller klistra in kod i fältet Anpassad kod
  7. Låt höjdfältet vara tomt (ovan skärmbilden visar "200" pixlar, lämna det här fältet tomt)
  8. När du är klar klickar du på eller Färdig på toppen av den html och huvudfönstret visar resultaten.
  9. Klicka Förhandsvisning för att se resultaten och klicka när du är redo Publicera webbplats or Publicera.

För ytterligare information, vänligen kontrollera Godaddy.com Hjälpsektion: https://www.godaddy.com/help/add-html-or-custom-code-to-my-site-27252