Hur integrerar man CMP i en Joomla-webbplats?

Vänligen notera: Plugin använder automatisk kodblockering, detta kan orsaka problem med din webbplats.

Följ dessa steg för att integrera din CMP på en Joomla-webbplats:

Automatisk integration via Joomla PlugIn

Denna plugin är designad för Joomla version 3

1. Logga in på ditt Joomla CMS och klicka på Tillägg> Hantera> Installera

2. ladda ner ConsentManager plugin här och ladda upp den till Joomla

3. Gå till Tillägg> Hantera> Hantera och aktivera kryssrutan framför Consent Manager och klicka på aktivera

4. Gå till Extensions> Plugins> Consent Manager

5. Sätt in ditt godkännandehanterings-ID (finns i ditt consentmanager.net Logga in under Meny> Hämta kod) och tryck på Spara och stäng