Hur man integrerar CMP i en Magento Affär?

Vänligen notera: Plugin är designad för Magento 2 | Testad upp till 2.4.6+ (PHP 8.2)

För att integrera CMP-koden i en Magento Handla, följ dessa steg:

Installation med kompositör

1. Navigera till din Magento 2 installationsmapp
  2. Lägg till kompositarkivet för Consent Manager Magento 2 plugin till din installation.

composer config repositories.magento2-consentmanager git "https://github.com/iubenda/cm-plugin-magento.git"
  3. För att installera plugin, kör kommandot nedan:
    composer require consentmanager/cmp dev-master

4. För att aktivera plugin kör kommandot nedan
    php bin/magento setup:upgrade
  5. Konfigurera plugin genom att gå till "consentmanager" > "Inställningar"
  6. Rensa alla cacheminne du kan behöva för att se till att consentmanagenr-koden visas på alla dina sidor.
    php bin/magento cache:flush

Manuell installation

1. Ladda ner vårt plugin: https://github.com/iubenda/cm-plugin-magento
  2. Ladda upp innehållet till
    app/code/Consentmanager/Cmp
  3. Ange följande kommandon för att installera modulen:
    php bin/magento setup:upgrade
  4. Aktivera och konfigurera CMP (CMP Code-ID, CDN, HOST, Blocking Mode) i Magento Admin under consentmanager -> Inställningar
  5. "Anpassad HTML-kod" är en VALFRI inmatningsfält t.ex. för vår konfigurationer på klientsidan. Om du anger något, Glöm INTE att lägga till enligt <script></script> taggar.