Hur man integrerar CMP i en modified Shop?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Använda modified Shop Modulerna

För att integrera modified Shop Modul för consentmanager Följ dessa steg i din butik:

1. Ladda ner modulen Zip -fil här..
  2. Extrahera innehållet i zip -filen i din butiks rotkatalog.
  3. Logga in på din butik och klicka på Moduler> Systemmoduler

4. Klicka på modulen och välj Installera

5. När modulen är installerad, redigera och aktivera den, ange ditt CMP-ID (finns i Meny> Hämta koder) och tryck på spara

Manuell installation av koden

För att integrera CMP-koden i en modified Shop följ dessa steg:

1. Logga in på din webbserver via FTP och leta upp filen templates /din typ/index.html
  2. Sätt in CMP-koden i en {literal}...CODE...{/literal} redan i början av filen
  3. Spara filen