Hur integrerar du CMP i en modifierad butik?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Följ dessa steg för att integrera CMP-koden i en modifierad butik:

1. Logga in på din webbserver via FTP och leta upp filen templates /din typ/index.html
  2. Sätt in CMP-koden i en {literal}...CODE...{/literal} redan i början av filen
  3. Spara filen