Hur integrerar du CMP i en osCommerce-butik?

Vänligen notera: Plugin använder automatisk kodblockering, detta kan orsaka problem med din webbplats.

Följ dessa steg för att integrera din CMP i en osCommerce-butik:

Automatisk integration via osCommerce PlugIn

Denna plugin är designad för osCommerce version 2.3.4.1

1. Hämta plugin på den officiella marknaden för oscommerce:
    https://apps.oscommerce.com/a4BVa&consent-manager-gdpr-ccpa-cmp
    OR
    ladda ner ConsentManager plugin här och filerna (/includes/modules/header_tags/ht_consent_manager.php och /includes/languages/english/modules/header_tags/ht_consent_manager.php) till dess motsvarande mappar på din webbserver.
  2. Logga in på din osCommerce Shop och klicka på Administration> Moduler> Rubrikmärken och klicka på installera

3. När du har installerat klickar du på modulen Consent Manager och klickar sedan på Redigera och sätt in ditt godkännandehanterings-ID (finns i ditt consentmanager.net Logga in under Meny> Hämta kod) och tryck på Save