Hur man integrerar CMP i en osCommerce affär?

Vänligen notera: Automatisk kodblockering kan orsaka problem med din webbplats.

För att integrera din CMP i en osCommerce handla, följ dessa steg:

Automatisk integration via osCommerce Plugin

Denna plugin är designad för osCommerce version 2.3.4.1

1. Hämta plugin i den officiella oscommerce marknad:
    https://apps.oscommerce.com/a4BVa&consent-manager-gdpr-ccpa-cmp
    OR
    ladda ner consentmanager oscommerce plugin här och filerna (/includes/modules/header_tags/ht_consent_manager.php och /includes/languages/english/modules/header_tags/ht_consent_manager.php) till dess motsvarande mappar på din webbserver.
  2. Logga in på ditt osCommerce Handla och klicka vidare Administration> Moduler> Rubrikmärken och klicka på installera

3. Få ditt CMP-kod-ID:

4. Gå tillbaka till din oscommerceväljer consentmanager modul, klicka sedan på Redigera och sätt in ditt CMP-kod-ID, välj din blockeringstyp (automatisk / halvautomatisk) och tryck på Spara.