Hur man integrerar CMP i en plentymarkets Affär?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

För att integrera CMP-koden i en plentymarkets handla, följ dessa steg:

Nyare versioner (Ceres)

1. Installera plugin "Custom CSS / JS" i din butik
  2. Navigera till plugin-uppsättningar> CfourCustomCssJs> Konfiguration> JavaScript i huvudet
  3. Klistra in CMP-koden, aktivera och spara den

Gamla versioner

1. Logga in på ditt plentymarkets konto
  2. Klicka på menyn CMS> Webdesign
  3. På vänster sida under Layout Klicka på PageDesign> PageDesignContent
  4. Byt till flik PageDesignContentHTMLStructure
  5. Sätt in CMP-koden direkt efter och tryck på Spara