Hur integrerar du CMP i en PrestaShop-butik?

Automatisk integration via PrestaShop PlugIn

Vänligen notera: Plugin använder automatisk kodblockering, detta kan orsaka problem med din webbplats.

Följ de här stegen för att integrera din CMP i en PrestaShop-webbplats:

Detta plugin är designat för PrestaShop version 1.7

1. Logga in på ditt PrestaShop-system och klicka på Förbättra> Moduler> Modulhanteraren och klicka på Ladda upp en modul

2. ladda ner ConsentManager plugin här och ladda upp den till PrestaShop

3. När du har laddat upp klickar du på Förbättra> Moduler> Modulhanteraren och klicka på Inställd för samtycke chef

4. Aktivera modulen genom att ställa in Live-läge på JA och infoga ditt godkännandehanterings-ID (finns i ditt consentmanager.net Logga in under Meny> Hämta kod) och tryck sedan på Save

Manuell blockering

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Följ dessa steg för att integrera CMP-koden i en PrestaShop Shop:

1. Logga in på ditt PrestaShop Back Office
  2. Klicka på menyn Design> Tema & logotyp
  3. Klicka på Avancerad anpassning och Hämta tema

4. Packa upp temafilerna och redigera filen page.tpl (ibland index.tpl, index.php, page.php och liknande)
  5. Lägg till ett nytt block i slutet av filen: {block name='head' append}{literal} ... CMP-Code ... {/literal} {/block}
  6. Spara filen, zip katalogen och ladda upp den