Hur man integrerar CMP i en Strato LivePages / ePages / Webshopnow hemsida?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Strato LivePages

För att integrera CMP-koden till en webbplats som är byggd med Strato LivePages, följ dessa steg:

1. Logga in på ditt Strato LivePages Projektera och klicka på steg 5 Annonieren
  2. Klicka på knappen Optimering för sökmotorer
  3. Sätt in CMP-koden i fältet Web-Tracking-kod einfügen
  4. Klicka på Ok och publicera förändringarna

Strato Webshop nu

För närvarande erbjuder Strato Webshop nu inte möjligheten att infoga HTML-koder och kan därför inte fungera med vår CMP.