Hur integrerar du CMP i en WordPress-webbplats?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Följ de här stegen för att integrera din CMP i en WordPress-webbplats:

Automatisk integration via PlugIn

1. Logga in på ditt WordPress CMS och klicka på avsnittet Plugins> Lägg till nytt.
  2. På nästa sida söker du efter "consentmanager"- Ladda ner länk på wordpress.org
  3. Sidan visar matchande plugins. På ConsentManager Plugin-klicka på knappen "Installera nu"
  4. När pluginet är installerat hittar du ett nytt objekt i din navigering under Inställningar> Samtalshanteraren.
  5. Logga in till ConsentManager.net och klicka på Hämta kod, bläddra ner till avsnittet "Inställning för WordPress CMS" och kopiera sedan ID: n för din CMP:

6. Klistra in ID i WordPress Plugin och tryck på spara:

7. När du har sparat ID: n i WordPress Plugin kommer koden automatiskt att infogas på din sida.

Manuell integration via kod

1. Logga in på ditt WordPress CMS
  2. Gå till Utseende> Editor
  3. Redigera filen som är ansvarig för Header of your WordPress Theme (vanligtvis header.php)
  4. Hitta början på sektion.
  5. Logga in till ConsentManager.net, gå till Hämta kod och kopiera koden från avsnittet "Konfigurera med kopiera och klistra in"
  6. Klistra in CMP-koden direkt efter slutet av avsnitt i din WordPress:

7. Klicka på knappen "Uppdatera fil" för att spara ändringarna.