Hur integrerar du CMP i en WordPress-webbplats?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Följ de här stegen för att integrera din CMP i en WordPress-webbplats:

Automatisk integration via PlugIn

1. Logga in på ditt WordPress CMS och klicka på avsnittet Plugins> Lägg till nytt.
  2. På nästa sida söker du efter "consentmanager"- Ladda ner länk på wordpress.org
  3. Sidan visar matchande plugins. På consentmanager plugin klicka på knappen "Installera nu".

4. När plugin-programmet är installerat hittar du ett nytt objekt i din navigering under Inställningar > consentmanager.

5. Logga in till ConsentManager.net och klicka på Hämta kod, bläddra ner till avsnittet "Inställning för WordPress CMS" och kopiera sedan ID: n för din CMP:

6. Klistra in ditt CMP-ID:

7. Välj ditt blockeringsläge:
    Automatisk klientsida

Javascript-baserad blockering av tredje parts skript listade i din consentmanager konto.

Automatisk serversida

Serversideblockering av skript från tredje part. Blockerar alla externa scriot-taggar från leverantörer som anges i din consentmanager konto.

Halvautomatisk klientsida

Blockerar alla skript som du markerat i din kod.

8. Frivillig: När du aktiverar "Göm för administratörer" kommer CMP att avaktiveras för inloggade administratörer. Detta kan vara användbart om du använder en frontend-redigerare som Divi Builder.
  9. När du har sparat dina inställningar kommer koden automatiskt att infogas på din sida.

När du använder ett caching-plugin: I undantagsfall kan det finnas vissa designkonflikter med caching-plugins. Om du upplever ovanligt designbeteende, försök att avaktivera din caching-plugin först och kontrollera om frontend-resultatet är bra nu. Om du fortfarande upplever några andra problem, hör gärna av dig: Stöd@consentmanager. Net

Manuell integration via kod

1. Logga in på ditt WordPress CMS
  2. Gå till Utseende> Editor
  3. Redigera filen som är ansvarig för Header of your WordPress Theme (vanligtvis header.php)
  4. Hitta början på sektion.
  5. Logga in till ConsentManager.net, gå till Hämta kod och kopiera koden från avsnittet "Konfigurera med kopiera och klistra in"
  6. Klistra in CMP-koden direkt efter slutet av avsnitt i din WordPress:

7. Klicka på knappen "Uppdatera fil" för att spara ändringarna.