Hur integrerar man CMP i en xt: handelsbutik?

Följ de här stegen för att integrera din CMP i en Drupal-webbplats:

Installera plugin

1. Ladda ner plugin: consentmanager_xtcommerce.zip
  2. Extrahera xt_consentmanager.zip-fil till plugin-mappen.
  3. Gå till administratörspanelen [plugins> plugins avinstallerade]

4. Här får du plugin, Add Plugin by + Icon.

Aktivera plugin

1. Gå till plugins> installerade plugins> modulklass: lag, redigera plugin.

2. Markera kryssrutan för plugin-status, tryck på spara-knappen för att aktivera plugin.

3. Plugin aktiverat!

Plugin-konfiguration

1. För inställd konfiguration av consentmanager plugin redigera plugin.
  2. Lägg till CMP-ID

3. Ställ in blockeringsläge för kod, om vi inte har valt finns det som standard automatiska block
    ställa.

4. Spara plugin.
  5. Gjort!