Standardintegration

För att integrera CMP-koden på din webbplats, logga in på din consentmanager.net-konto och klicka på Få kod. Om du har installerat flera CMP: er, se till att du väljer rätt CMP när du kopierar koden.

CMP-kod för manuell blockering

Se till att du kopierar den fullständiga och oförändrade koden till din webbplats. För den manuella blockeringskoden är kodens placering i webbplatsens kod inte viktig. Hur som helst rekommenderar vi vanligtvis att infoga CMP-koden direkt efter <body> elementet.

Notera: Den enda CMP-koden för manuell blockering kan levereras via TagManager eller annonsören så länge inga ovänliga iframes används (vänliga iframes är möjliga). Hur som helst rekommenderar vi inte att leverera koden via en annonsör på grund av juridiska problem.

Notera: När koden har skapats kommer den aldrig att ändras. Du kan redigera dina CMP-inställningar, mönster och texter i vårt system utan att behöva ändra koden på din webbplats.

CMP-kod för automatisk blockering

Se till att du kopierar den fullständiga och oförändrade koden till din webbplats. För automatisk blockeringskod är det viktigt att koden är den första koden som laddas på din webbplats. Lägg därför in hela koden direkt efter <head> elementet.