Arbeta med AdRoll / NextRoll Pixel

Om du använder AdRoll / NextRoll Pixel på din webbplats, följ dessa steg för att säkerställa att pixlarna används på ett BNP-kompatibelt sätt:

installera ConsentManager.net samtycke verktyg

1. Plats din NextRoll Pixel på dina webbplatser.
  2. Gå till ConsentManager. Net.
  3. Klicka på Prova gratis nu! och registrera dig.
  4. Konfigurera din installation:
    1. Logga in på ditt consentmanager.net-konto
    2. Gå till CMP och klicka på Wizard Knappen
    3. Gå till Försäljare / Vitlista och aktivera vitlistning i IAB-leverantörslistan
    4. Se till att vitlista leverantören NextRoll, Inc. (leverantörs ID 130)

5. Klicka på Få kod och följ stegen för att infoga koden på din webbplats
  5. Se till att ConsentManager.net CMP kan blockera NextRoll-pixeln:
    1. Om du har en TagManager (t.ex. Google TagManager, Tealium, ...) på din webbplats, se de nödvändiga stegen i hjälpavsnittet Integration via TagManagement Software
    2. Om du inte har en TagManager på din webbplats måste du justera AdRoll Pixel Code genom att ändra den första raden. Din nya kod ska se ut så här:
 <script data-cmp-vendor="130" type="text/plain" class="cmplazyload">
    adroll_adv_id = "YOURADVERTISERID";
    adroll_pix_id = "YOURPIXELID";

(function () {
        var _onload = function(){
            if (document.readyState && !/loaded|complete/.test(document.readyState)){setTimeout(_onload, 10);return}
            if (!window.__adroll_loaded){__adroll_loaded=true;setTimeout(_onload, 50);return}
                var scr = document.createElement("script");
                var host = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://s.adroll.com" : "http://a.adroll.com");
                scr.setAttribute('async', 'true');
                scr.type = "text/javascript";
                scr.src = host + "/j/roundtrip.js";
                ((document.getElementsByTagName('head') || [null])[0] ||
                    document.getElementsByTagName('script')[0].parentNode).appendChild(scr);
        };
        if (window.addEventListener) {window.addEventListener('load', _onload, false);}
        else {window.attachEvent('onload', _onload)}