Arbeta med tvåfaktorautentisering

Two Factor Authentication eller 2FA kan användas för att öka säkerheten för ditt konto.

Aktiverar 2FA

Admin-konto

För kontoägaren (admin), klicka på kugghjulsikonen i det högra högra hörnet och välj sedan Tvåfaktorautentisering från undermenyn:

konton

För underkonton, klicka på användarikonen i det övre högra hörnet och välj sedan Tvåfaktorautentisering från undermenyn:

OTP-Auth

OTP Auth genererar ett engångslösenord för att verifiera att användaren kan komma åt kontot (se här https://en.wikipedia.org/wiki/One-time_password ). När systemet väl är aktiverat visar det dig en nyckel och / eller en QR-kod. Du kan använda appar som Google Authenticator (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.authenticator2&hl=de&gl=US) eller liknande för att generera dessa engångslösenord.