Kan jag lägga till mina egna teckensnittsfamiljer till en CMP-design?

Självklart! I den "Design Editor => Boxinställningar du kan välja bland systemteckensnitt som ska vara kompatibla i alla webbläsare (förutom speciella typsnitt t.ex. "Calibri"- a Windows teckensnitt som inte kan visas i iOS om det inte finns direkt på webbplatsen). Om du själv är värd för ett anpassat/eget teckensnitt på din webbplats, lägg till teckensnittsnamnet här. För anpassade/egna typsnitt kan vi naturligtvis inte visa detta i designförhandsgranskningen men det kommer att visas i din CMP på din webbplats:

Vänligen notera: Anpassade/egna typsnitt kan inte visas i designförhandsgranskningen!