CSS-brytpunkter

När du använder standarddesigner kommer systemet att tillämpa olika brytpunkter vid växling mellan mobil, surfplatta och stationär dator. Brytpunkterna är:

Minimal

• Skärmstorlek under 321px bredd eller 321px höjd
  • Teckenstorleken är justerad till 0.38
  • Linjehöjden är justerad till 1.05 em
  • Utfyllnad av lådan reduceras till 5px
  • Skärmstorlek under 450x450: Box har ändrats till 100% 100%

Mobil: Porträtt

• Skärmstorlek under 480px bredd och 926px höjd
  • Boxens bredd utökades till 100 % och min höjd på 300 px
  • Knappar är placerade under innehållet
  • Logotypen är dold
  • Vadderingen är reducerad
  • Ytterligare: Om skärmstorleken är mindre än 414x736 eller 736x414 (t.ex. iPhone 6/7/8), reduceras stoppningen på kartongen

Mobil: Landskap

• Skärmstorlek under 926px bredd och 480px höjd
  • Boxens bredd utökades till 100 % och min höjd på 150 px
  • Knappar placeras på höger sida av innehållet med en bredd på 250px
  • Logotypen är dold
  • Vadderingen är reducerad
  • Ytterligare: Om skärmstorleken är mindre än 414x736 eller 736x414 (t.ex. iPhone 6/7/8), reduceras stoppningen på kartongen

Desktop & surfplatta

• Skärmstorlek över 926x480 eller 480x926

Ytterligare mediafrågor

Lager placerade som "bottom/full width", "top/full width" och "Push down":

• Maxbredd 1500px: Innehållet (rubrik, text och syften) i samtyckeslagret kommer att reduceras till "100 % - 450px" för att visa knapparna till höger om innehållet.
  • Maxbredd 1200px: Innehållet (rubrik, text och syften) i samtyckeslagret kommer att reduceras till "100 % - 250px" för att visa knapparna till höger om innehållet. Detta
  • Maxbredd 800px: Innehållet (rubrik, text och syften) i samtyckeslagret utökas till 100 % för att visa knapparna under innehållet.

Lager placerade som "bottom/right", "bottom/center", "middle/center" och "top/center":

• Maxbredd 600px: Boxen har ändrats till 100 % bredd.

Lager placerade som "mitten/mitten":

• Max-höjd 600px och min-bredd 926px: Boxen har ändrats till full höjd och innehållet är inställt på flex med överflödesautomatik för att förhindra att boxen blir för hög för fönstret.

Lager placerade som "höger/full höjd" och "vänster/full höjd":

• Maxbredd 400px: Boxen har ändrats till 100 % bredd.

Sidan med anpassade inställningar:

• Maxbredd 570px: Navigeringen flyttas till toppen för att ge tillräckligt med utrymme till innehållet