Hur man integrerar CMP i en Jimdo webbplats eller Jimdo Affär?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

För att integrera din CMP-kod i en Jimdo Handla, följ dessa steg:

1. Logga in på ditt Jimdo Butik
  2. Gå till Meny> Inställningar> Redigera huvud (Meny> Einstellungen> Head bearbeiten)
  3. Kopiera CMP-koden och klistra in den i fältet för hela webbplatsen (Gesamte Webseite)

4. Save