Godkännandeskiktet visas inte (längre). Vad kan jag göra?

• Du har redan gett ditt samtycke / avslag. ("Men jag har tagit bort mina kakor!" Se avsnittet om fingeravtryck på servrar vid sidan nedan)
  • Smakämnen CMP-kod är inte installerad på hemsidan. Se till att kod är installerad och inga fel uppstår.
  • Smakämnen kontomaksimumet uppnås och leveransen av CMP har stoppats.
  • Samtyckeslagret nådde den maximala mängden försök per användare. I det här fallet visas bara ikonen för sekretessinställningar i det nedre vänstra hörnet men samtyckesskiktet visas inte.
  • Användaren befinner sig inte i det riktade området. T.ex CMP: er> Redigera> GDPR-inställningar> Målgrupp är inställd på EU endast men användaren kommer från Afrika eller Asien.
  • Använd en annan webbläsare. Detta kommer att visas som en annan besökare på cmp och samtycksskiktet kommer att visas igen.
  • Lägg till ?cmpscreen till URL: en. Öppna t.ex. din webbplats via www.mywebsite.om/path/file.php?cmpscreen . Detta kommer att tvinga samtyckesskiktet att visas också i fallet om det maximala uppnås.
  • Du kan återställa din profil med följande länk: http://www.consentmanager.net/delivery/reset.php . Detta återställer din interna profil i systemet och samtycksskiktet visas igen.

Anmärkningar: Använd detta endast för felsökningsändamål, använd inte i produktionsläge.

Anmärkningar: Att ta bort cookies eller använda det privata läget i webbläsaren återställer inte samtyckslogiken. För att kunna visas som en ny användare måste du göra något av ovanstående steg.

Koden är inte korrekt installerad

För att kontrollera om CMP-koden är installerad och fungerar kan du använda webbläsarkonsolen:

1. Öppna din webbplats i webbläsaren och tryck på [F12] -knappen för att se utvecklarkonsolen
  2. Gå till konsolen och skriv in __cmp ('godkännandeStatus')
  3. Du bör se ett resultat som liknar detta:

4. Om du ser ett fel betyder det att CMP inte är installerat eller installerat fel: