Hur man integrerar CMP i en WiX.com hemsida?

Vänligen notera: Vi är verkligen ledsna men pga WiX intern, teknisk policy det är inte möjligt för oss att varken tillhandahålla vår automatiska blockeringskod för WiX eftersom det inte finns något sätt att inkludera consentmanager på ett GDPR-kompatibelt sätt.

Om du ändå vill integrera oss kan du använda den manuella blockeringskoden eller integrera vårt verktyg med hjälp av en tagghanterare som t.ex. Google Tag Manager (GTM) .

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

För att integrera din CMP-kod i en webbplats som är byggd med WiX.com följ dessa steg:

1. Logga in på ditt WiX konto och klicka på Redigera din webbplats

2. Välj i menyn Inställningar ("Einstellungen")> Analytics ("Analysewerkzeuge")

3. Klicka på ikonen "+" i det övre vänstra hörnet och välj Userdefined ("Benutzerdefiniert") och sätt in CMP-koden:

4. Se till att ställa in att leverera koden på alla webbplatser med varje sidbelastning och använda positionen "Body - start"
  5. Det är allt ;-)