Hur integrerar du CMP på en WiX.com-webbplats?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Följ dessa steg för att integrera din CMP-kod i en webbplats som är byggd med WiX.com:

1. Logga in på ditt WiX-konto och klicka på Redigera din webbplats

2. Välj i menyn Inställningar ("Einstellungen")> Analytics ("Analysewerkzeuge")

3. Klicka på ikonen "+" i det övre vänstra hörnet och välj Userdefined ("Benutzerdefiniert") och sätt in CMP-koden:

4. Se till att ställa in att leverera koden på alla webbplatser med varje sidbelastning och använda positionen "Body - start"
  5. Det är allt ;-)