Felsökning: Hur man felsöker App SDK

Android

Loggning

När du använder vår Android SDK kan du behöva felsöka eller analysera logginformation för olika ändamål. Loggarna som genereras av vår SDK är taggade med "CMP", vilket gör att du enkelt kan filtrera och bara visa relevanta loggar. Den här guiden ger steg-för-steg-instruktioner om hur du kommer åt dessa loggar med Logcat i Android Studio.

Sök efter taggen: I sökfältet ovanför loggsatserna skriver du CMP för att filtrera bort loggarna taggade med "CMP".

Valfritt: Aktivera felsökningsläge

In CMPConfig, uppsättning isDebugMode = true.

val config = CMPConfig.apply {
    // ... other settings
    isDebugMode = true
}
  • Aktiverar mer detaljerade loggar taggade med "CMP".
  • Användbar för felsökning och analys.

iOS

Loggning

När du använder vår iOS SDK kan du behöva felsöka eller analysera logginformation för olika ändamål. Loggarna som genereras av vår SDK är taggade under "CmpConfig", vilket gör att du enkelt kan filtrera och bara visa relevanta loggar. Den här guiden ger steg-för-steg-instruktioner om hur du kommer åt dessa loggar i Xcode.

Sök efter taggen

I Xcodes felsökningskonsol kan du söka efter loggar specifikt taggade med "Consent" eller "CMP" för att isolera loggarna som genereras av vår SDK.

Valfritt: Justera Verbose Level

In CmpConfig, kan du justera den utförliga nivån för mer detaljerade loggar. Maxnivån är 4.

CmpConfig.setVerboseLevel(4)
  • Aktiverar mer detaljerade loggar
  • Användbar för felsökning och analys.

Genom att justera den utförliga nivån kan du få mer omfattande logginformation, vilket underlättar felsökning och analys av vår SDK:s beteende i din applikation.

Rapportering

Om du vill rapportera ett fel eller om du har en fråga om ett beteende, vänligen dela även felsökningsloggarna. Kopiera bara loggposterna från konsolloggen och skicka den till oss som bifogad fil.