Manuell öppning / ny yta av samtycksskiktet

För att låta användare senare ändra sina val visar CMP vanligtvis en preferensknapp (eller återkallningsknapp) i det nedre vänstra hörnet av fönstret:

Inställningarna för denna knapp finns i Meny > CMPs > Redigera CMP

Den här knappen kan inaktiveras i Meny > CMPs > Juridiska inställningar

Om den är inaktiverad rekommenderar vi starkt att du lägger till en egen länk eller knapp på din webbplats så att användare kan ändra sina samtyckesinställningar.

Om du vill att godkännandeskiktet ska visas (även för användare som redan har gett samtycke) kan du göra det genom att helt enkelt ladda sidan med antingen en hash (#cmpscreen) eller parameter (?cmpscreen). Till exempel: http://www.mywebsite.com/#cmpscreen kommer att tvinga samtyckeskärmen att visas.

Som ett alternativ kan du använda #cmpscreencustom or ?cmpscreencustom för att visa sidan med anpassade val istället för välkomstsidan på samtyckeskärmen.

<a href="/?cmpscreen">Cookie settings</a>

Du kan också använda JavaScript API för att direkt utlösa lagret för att öppna.