Manuell öppning / ny yta av samtycksskiktet

För att låta användare senare ändra sina val visar CMP vanligtvis en preferensknapp (eller återkallningsknapp) i det nedre vänstra hörnet av fönstret:

Inställningarna för denna knapp finns i Meny> CMP: er> Redigera> Inställningsikon

Denna knapp kan inaktiveras i CMP-inställningarna. Om den är inaktiverad rekommenderar vi starkt att du lägger till en egen länk eller knapp på din webbplats för att låta användare ändra sina samtyckesinställningar.

Om du vill att godkännandeskiktet ska visas (även för användare som redan har gett samtycke) kan du göra det genom att helt enkelt ladda sidan med antingen en hash (#cmpscreen) eller parameter (?cmpscreen). Till exempel: http://www.mywebsite.com/#cmpscreen kommer att tvinga samtyckeskärmen att visas.

Som ett alternativ kan du använda #cmpscreencustom or ?cmpscreencustom för att visa sidan med anpassade val istället för välkomstsidan på samtyckeskärmen.

Du kan också använda JavaScript API för att direkt utlösa lagret för att öppna.