Infoga en CCPA-"Sälj inte min personliga information" -länk på din webbplats

Under CCPA ska du lägga till en länk med namnet "Sälj inte min personliga information" till din webbplats. Länken ska vara lätt att hitta (t.ex. på toppen av din sida). När du arbetar med ConsentManager, länken ska ligga på sidan för godkännandeväljning. Använd därför följande kod för att skapa denna länk:

<a href="#" onclick="__cmp('showCCPAScreenAdvanced'); return false">Do not sell my personal information</a>

CCPA-inställningar
Du hittar GDPR-inställningarna under CMP: er> Redigera> CCPA-inställningar