Hur integrerar man CMP i en Shopify-butik?

Vänligen notera: Nedanstående beskrivning är endast giltig för manuell blockeringskod. Om du vill använda automatisk kodblockering, se till att CMP-koden sätts in direkt efter <head> del av din webbplatskod.

Följ dessa steg för att integrera CMP-koden i en Shopify Shop:

1. Logga in på ditt Shopify-konto
  2. Klicka på din i menyn Onlineshop> Teman och redigera det aktuella temat

3. Klicka på fotkroppen Temahandlingar> Redigera kod

4. Öppna filtemat. Flytande, sök efter och sätt in CMP-koden direkt efter den

5. Tryck på spara