Med hjälp av en synkron CMP-kod

Denna funktion avskrivs och kommer att tas bort i framtiden. Använd inte denna kodversion.

Vi rekommenderar inte att du använder den synkrona integrationen eftersom detta kommer att bromsa prestandan på din webbplats. Använd endast den här metoden om den asynkrona integrationen inte fungerar för dig.

I vissa fall kan det vara nödvändigt att använda en synkron version av CMP-koden. För att använda CMP-koden på detta sätt, använd följande kodrader:

<script>
 window.gdprAppliesGlobally = false;
 window.cmp_id = XXX;
 window.cmp_params = '';
 window.cmp_host = 'delivery.consentmanager.net';
 window.cmp_cdn = 'cdn.consentmanager.net';
</script>
<link rel="stylesheet" href="https://cdn.consentmanager.net/delivery/cmp.min.css" />
<script type="text/javascript" src="https://cdn.consentmanager.net/delivery/cmp.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="https://delivery.consentmanager.net/delivery/cmp.php?id=XXX"></script>

Se till att ersätta "XXX" med ID för din CMP.