Webbplats-URL-parametrar

CMP stöder olika parametrar som kan läggas till webbplatsens URL för att underlätta CMP: s beteende. Alla parametrar kan antingen läggas till med #parametername or ?parametername or &parametername. Följande parametrar finns:

Parameternamn Beskrivning
cmplang=... Ställ in visningsspråket på det värde som tillhandahålls via parametern. T.ex ?cmplang=DE
cmpscreen Tvingar CMP att visa välkomstsidan för samtyckslagret.
cmpscreencustom Tvingar CMP att visa sidan med anpassade inställningar i samtyckslagret.
cmpnoscreen Tvingar CMP att inte visa.
cmpimport=... Importerar samtyckeinformation till CMP. Ser importerar här.
cmpregulation=... Ställer in reglerna som ska gälla. 0 = ingen reglering, 1 = GDPR, 2 = CCPA, 3 = LGPD
cmpnoblock=... Tvingar det automatiska cookie-blockeringsskriptet att ignorera den medföljande domänen.
cmpnoblocking Tvingar till automatisk cookieblockering för att ignorera alla koder.
cmpdebug Aktiverar ytterligare utdata i webbläsarkonsolen.
cmpconsole Öppnar CMP-konsolen
cmpdesign=... Tvingar CMP att använda detta specifika design-ID. Notera: Designen måste vara aktiverad i Meny> CMP> Redigera> Designs. Om du vill testa en design innan du går live, lägg bara till en inriktning i den här designen och använd? Cmpdesign = i din webbläsares URL för att se designen på din sida.